2022. október 5. szerda

Go Digital – Digitálisan élünk, digitálisan gondolkozunk…

“A digitális forradalom lezárult, átléptünk a digitális korszakba. A megváltozott fogyasztói szokások és kosarak más típusú gondolkodást igényelnek a vállalkozóktól, a hipercsatlakozott generáció és a robbanásszerűen növekvő globális digitalizáció piaci szinten követeli meg a technológiák megfelelő integrációját, a fogyasztók azonnali, legmagasabb szinten történő kiszolgálását.”

Digitális ökoszisztémák térnyerése A digitalizáció és a diszruptív megoldások sosem voltak még annyira fontosak a gazdasági szervezetek életében, mint az várható a következő időszakban. Egy megfelelően átgondolt, a fogyasztói szokásokhoz igazított digitális ökoszisztéma minden vállalkozás számára elengedhetetlen fontossággal bír, csökkenti az operatív költségeket és versenyelőnyt jelenthet a kevésbé fejlett informatikai háttérrel rendelkező versenytársakkal szemben. Ha ezen a ponton belegondolunk, nincs ez másképp a társadalom oldalán sem.

A különböző digitális eszközök hozzáférhetősége és életünk rutin részévé válása megköveteli, hogy az emberekre gyakorolt hatásával is behatóan foglalkozzunk, amely ma még nem tekinthető evidenciának. A digitális jószágok komoly hatást gyakorolnak az egyének személyiségfejlődésére, énképére.

A digitalisan.hu pontosan ezen premisszák és egy átfogó piackutatás után jött létre. Hiánypótló médiumról beszélünk mivel, hasonló edukatív jellegű portál nem létezik, nincs olyan portál amely egy kézből közli a digitalizációval kapcsolatos információkat belföldi és világpiaci szinten. Jelenleg a tech hírek (hardware,software, game) és témakörök futnak – jellemzően a nagy hírportálok rovatai között. Mindezek mellett rendkívül kevés a könnyen fogyasztható, érdekes tartalom és még kevesebb a primer, prémium tartalom.

digitálisan.hu – A digitalizációról mindent egy helyen, szektorspecifikus tartalmakkal. Csapatunk célja, hogy minden érdeklődő és a jövőjét fontosnak tartó ember számára összegyűjtsük a világban zajló változások legfontosabb híreit, elérhető és használható tudásanyagot osszunk meg azokkal is, akiknek újdonság a digitális világ ilyen típusú megközelítése.

Központi hírportálunk hamarosan társakat kap, ugyanis 2018 év végéig útjára indítjuk a testvéroldalainkat is. Addig is kellemes utazást kívánok egy új, digitális világban!

Főszerkesztő: Rasztovits Dávid