A félév hátralévő részében szervezetünk néhány projektvezetőjével és a Felügyelő Bizottság tagjaival ismerkedhettek meg.
Mai bejegyzésünkben a Business Development Team PMO csapatának projektvezetője és oszlopos tagja, Szabó Réka mesél Nektek többek között kiegyensúlyozott mindennapjairól és az elmúlt négy félévben szerzett sikereiről a szervezet életében.

Szabó Réka vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságinformatikus szak másodéves hallgatója és immáron negyedik féléve lehetek tagja a BIT Club – Corvinus diákszervezetnek. A szervezetbe való jelentkezés életem egyik legjobb döntése volt, ugyanis a csatlakozásom óta megszámlálhatatlanul sok tapasztalattal, élménnyel és baráttal gazdagodhattam.

A Talent Program keretein belül megismerkedhettem nem csak egy igen jó szervezeti partnerünkkel, az EON-nal, de az üzleti intelligencia világába is betekintést nyerhettem több feladat és kurzusalkalom által. Emellett több belső és külső projektben is részt vehettem, melyek közül a 2020 decemberében, a Zyntern online állásportállal közösen megszervezett Pályakezdők a munkapiacon kerekasztal beszélgetésre vagyok a legbüszkébb. Olyan neves cégek tippjeit és tanácsait hallgathattuk meg, mint a Morgan Stanley, Cloudera és a Precognox, amellett, hogy ez a beszélgetés volt a szervezetünk eddigi legmagasabb létszámú online megrendezett eseménye. Az idei félévben is több projektben segédkezhetek, mint például a Digitális Turizmus Zrt.-vel közös projektünk, melynek keretein belül a Digitálisan.hu oldalra publikálhatunk informatikai és digitalizációval kapcsolatos tartalmakat, vagy a BIT Club weboldalának fejlesztése.

Amiben viszont igazán nagy segítséget nyújtott számomra a diákszervezet, az a soft skillek elsajátítása és megerősítése. A csatlakozásom óta sokkal magabiztosabb lett a prezentáló és kommunikációs készségem, valamint nagymértékben fejlesztették a rugalmasságomat, az idő menedzsment és a problémamegoldó képességemet a sokszor hirtelen feljövő változások. Végül, de nem utolsó sorban pedig a szervezeten keresztül egy olyan társaságot ismerhettem meg, amely nem csak emberileg, de szakmailag is folyamatosan arra sarkalt, hogy a legjobbat hozzam ki magamból.

Ugyan a szervezet nagy része a mindennapjaimnak, a hobbijaimnak és a barátoknak, családnak is mindig bőven szentelek időt. Mindig is szerettem sportolni, egy időben az egészségem is kifejezetten megkövetelte, hogy jobban odafigyeljek a fizikai jóllétemre. Az edzés azóta nem csak jó szokásom, de egyenesen a kedvenc hobbim is, ezen pedig a járványhelyzet alatt kialakult korlátozások sem tudtak változtatni. Napi szinten edzek, nyújtok és ha engedi az idő is, akkor a szabadban sétálunk a 2 kutyusunkkal, vagy túrázunk a családdal. Emellett kifejezetten szeretek olvasni, míg gimnazista koromban a sci-fi és kalandregényeket szerettem inkább, mára az önfejlesztő könyvek érdekelnek igazán.

Jövőbeli terveim között szerepel, hogy aktív és hasznos tagja legyek a BIT Club-nak és segíthessek sikeresen kivitelezni az engem érintő összes projektet. Illetve, hogy a fél év vége felé gyakornoki pozíciót szerezhessek, ahol újabb szintre emelhetem a tapasztalatszerzést és kamatoztathatom a már a szervezetben és az egyetemen megszerzett tudásomat. Valamint, miután enyhülnek a korlátozások és javulni kezd a vírushelyzet, amennyit csak lehet, kirándulhassak és utazhassak a családommal és a barátaimmal.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, további információkért látogassatok el honlapunkra.