A koordinátori bemutatkozó hetek végállomásához érkezve, végül de nem utolsó sorban szervezetünk Software Development karrierútjáért felelős koordinátorával, Szántó Dániellel ismerkedhettek meg mai bejegyzésünkben.

Szántó Dániel, jelenleg másodéves gazdaságinformatikus hallgató vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetemen, emellett pedig a Business IT Club Corvinus Software Development koordinátora.

A BIT Club-ba az egyetem első félévében jelentkeztem, ami az egyik legjobb dolog volt abban az időszakban, így két év távlatából visszagondolva. A szervezetben a Talent Development team csapatát erősítem. A teamen belül először projekttagként utána projektvezetőként majd koordinátorként tevékenykedtem és a következő félévtől ennek a teamnek az alelnöki pozícióját fogom betölteni. Az eddigi BIT-es karrierem során elég sok projektben vettem részt, amik hozzájárultak mind a szakmai fejlődésemhez és segítették a szervezetben való előrelépésemet is. Az egyik legizgalmasabb projekt ezek közül a tavalyi félévben a ReBranding volt, mivel itt a teljes szervezet arculatát és megítélését befolyásló dolgokról dönthettünk a többiekkel. A BIT-nek összeségében rengeteg mindent köszönhetek. Itt tagja lehetek egy motiváló és fejlődni akaró közösségnek, amit szuper emberek alkotnak. Ezeknek köszönhetően sok barátra is leltem, valamint nem érzem magam egyedül a pörgős egyetemi életben, mert nagyon sokat tud számítani, hogyha elakadok egy tárggyal kapcsolatban akkor mindig van kihez fordulnom segítségért vagy amikor csak beírok a közös csoportunkba, hogy nincs-e kedvük együtt tanulni az éppen esedékes zárthelyire és a következő pillanatban már 20-an vagyunk egy Teams hívásban és egymást segítjük, hogy mindenkinek jól sikerüljön. Szerintem ez a legnagyobb kincs az egyetemi életben, mert e nélkül számomra nagyon személytelen lenne.

Az egyetemen kívüli életben is fontos számomra a fejlődés, épp ezért már az egyetem elejétől fogva töltöttem be gyakornoki pozíciókat. 2 évet a Sanofi-Aventis Magyarország Zrt.-nél és jelenleg a PwC-nél, ahol a Smart Tax csapatát erősítem Business Analyst gyakornokként. A jövőben a BIT-ben és a munkámban szerzett tapasztalataimat szeretném minél jobban hasznosítani, valamint további szakmai sikereket elérni a BIT-ben és a PwC-nél is egyaránt.

Emellett fontos számomra a kikapcsolódás és a sport, ezeket a tevékenységeket főleg a természetben a barátaimmal szeretem végezni. Sport terén mindenevő vagyok, de a kedvenceim közé tartozik az úszás, a túrázás és a CrossFit. A sport, a BIT-es tevékenységem és a munkám mellett természetesen egy jó Netflix sorozatot se vetek meg.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, további információkért látogassatok el honlapunkra.