Fényűzés Miami partján

0
1634

Az AS + GG (Adrian Smith + Gordon Gill), a Jeddah Tower mögött álló vállalat nemrégiben megkezdte az új luxus tornyának megépítését. Az Una Residences egyedülálló, a tenger és a yachtok által ihletett dizájnjával és fantasztikus kilátással büszkén áll majd Miami partján.

Una Residences' overall shape is inspired by Italian yacht maker Riva

Az Una Residences Miami Brickell negyedében épül. A torony teljes magassága 176 méter, melyet az olasz Riva luxus yacht gyártó vállalat által készített vízi járművek ihlettek, mind a külső, mind pedig a belső kialakítást figyelembe véve.

Una Residences is due to be completed in 2023“Az Una finoman hullámos felülete és erős sziluettje büszkén áll a víz szélén” – mondta Adrian Smith dizájn partner. Hozzátette: “A klasszikus jachttervezéshez használt elegáns forma és pazar anyagok – különösen a gyönyörűen lakkozott fa és rozsdamentes acél csatlakozók találhatók az olasz gyártmányú jachton, a Riva-n. Gondosan kidolgozott, részletes és aprólékos tervezésű, elegáns és pihentető. Elsődleges célja, hogy jól viszonyuljon és hozzáadjon Miami szépségéhez és a csodálatos életstílushoz, amiről ez a város igazán ismert.”

Una Residences will contain a total 135 apartments over 47 floors

Az épület 47 emeletén 135 apartman lesz elérhető, káprázatos kiláttással a Biscayne-öbölre, valamint az Atlanti-óceánra és Miami különleges világára. A kettő és öt közötti hálószobálval kialakított lakások mellett két ultraexkluzív penthouse lakosztálya is helyet kap, amelyek mindegyike saját medencével büszkélkedhet.

Una Residences' amenities include three swimming pools, a fitness center, spa, children's area, and a media room

Szintén az egyedi dizájn része a padlótól a mennyezetig érő ablakokat, nagy szabadtéri teraszokat, luxus belső terek csúcskategóriás anyagokkal kidolozva. A rezidenciához tartozik három úszómedence, fitneszközpont, gyógyfürdő, saját terület a gyerekeknek, média szoba és 24 órás portaszolgálat. Szintén a fényűzéshez tartozik, hogy a lakosok belépést kapnak a közeli exkluzív Grand Bay Clubba is.

A home in Una Residences will cost between $1.9 and $7.4 million, with the penthouses fetching up to $21.6 million

Mint az közismert a luxus magas árakkal jár kézenfogva, ami a Una Residences-nél sincs másképp. A lákások 1,9 és 7,4 millió dollár között vásárolhatók meg, a penthouse lakosztályok ára elérheti akár 21,6 millió dollárt is, ami nagyjából megfelel a Zaha Hadid One Thousand Museum – szintén Miamiban található – árainak.

Az átadást 2023-ra tervezik. A projekt fejlesztésében részt vesz az OKO Group és a Cain International, valamint az Enea Landscape Architecture végzi a terület külső exkluzív megjelenésének kialakítását.