Automatikus kiszolgálás házikedvenceinknek

0
759

A hidratálás nem csak az embereknél, hanem minden más élőlény számára fontos és házikedvenceink sem képeznek kivételt ez alól. Ezt a lényeges szempontot szemelőtt tartva alkották meg a Kibus etető készüléket, amely automatikusan forró vízzel hidtratálva szolgálja fel a tápot.

Használatához nem kell mást tenni, mint a száraz eledelt (maximum 2 kilogramm) be kell tölteni a táptartályba és a víztartályba pedig 4 liter víz szükséges az ideális működéshez. Ezt követően a készülék tejtején elhelyezett vezerlővel beállítható az adagok mennyisége és azok ütemezése, ami kijelzőről olvasható le. Hozzá kell tenni, hogy már fejlesztés alatt van egy alkalmazás alapú változat is.

Kibus is powered by a nearby electrical outlet, and alerts users when the water tank needs to be refilled

A spanyol gyártmányú készülék az előírt időpontokban felmelegíti a vizet, összekeveri a táppal és kiadja az elektronikus nyíló tálban – természetesen a vezérlővel a folyamat manuálisan is elvégezhető. A folyamat hat percet vesz igénybe és 38 Celsius-fokos hőmérsékleten tálalja az ételt. Különleges funkciója, hogy hangjelzéssel figyelmeztet a házikedvencet, hogy ne hagyja ki az étkezést. A víztartályba beépített érzékelő pedig jelzi, ha a Kibus újratöltésre szorul. Továbbá a tálak és készülék könnyen tisztítható kézzel vagy akár mosogatógépben is.