James Bond is ezt a luxusvillát választaná

0
1637

Többször fordul elő, hogy nagy vállalatok tőlük szokatlan területen jelentkeznek valami egész különleges teljesítménnyel. Egy ilyen lépésre szánta rá magát az Aston Martin luxus sportautó gyártó, mikor belekezdett a vállalat történetének első álomotthonának megépítésébe.

Várhatóan 2021-re készül el a Sylvan Rock néven jegyzett 7,7 millió dolláros ingatlan, amely a brit gyártó első műve lesz a sorozatban.

Though it's not expected to be completed until late 2021, Sylvan Rock is already on the market for US$7.7 million

 

A képeket látva tökéletesen kirajzolódik, hogy a rezidencia jelszava a luxus, mint azt már az Aston Martintól korábban is megszokhattuk. Mindezt az S3 Architecture dizájn irodvál közösen hozzák létre 22 hektáron a New-York-i Hudson-völgyben.

Sylvan Rock's living room will feature expansive glazing, offering views of the landscaped garden outside

In addition to the living room, Sylvan Rock will also include a separate den that's conceived as a private escape

A kialakításnál cél volt a környezeti adottságok kihasználása, a megfelő színek és a formák transzferálásával. A szögletes formájú épületet nagy üvegfelületekkel látják el fekete cédrus homlokzattal. Nehéz megállípítani, hogy az Aston Martin milyen mértékben járult hozzá a dizájnhoz, de a vállalat állítása szerint a belső térben a fa, bőr és fém részek megmunkálásával adott hozzá a luxus élményhez.

Visitors who enter Sylvan Rock through its lower entrance will be presented with an automotive gallery showing off the owners' cars

“A luxus rezidencia létrehozása meleg textúrákkal, merész formákkal és kivételes magánszférával szoros összhangban áll az Aston Martin elképzeléseivel. Azt is szerettük volna, hogy a tulajdonos és vendégeik organikus módon élhessék át a ház háromdimenziós hangulatát, csakúgy, mint autóinkban.” – egyetlen homlokzat sem dominál.” – mondta Cathal Loughnane, az Aston Martin Partnerships vezetője.

Sylvan Rock will include three guesthouses, which can double as remote office or homeschooling areas

A belső térben négy hálószoba kapott helyet, külön a szobákhoz tartozó fürdőszobákkal és néhány kisebb mellékhelységgel. A dolgozó szoba is igazán inspirálólag hathat, olyan hely ahol boldogan merülnénk el a feladatok világában. Az alsó szinten a garázs kialakítása olyan, mint egy autószalon, így teljes figyelem jut az ott parkoló autócsodákra.

Sylvan Rock's master bathroom boasts twin sinks and superb views of the landscape outside

Sylvan Rock's snug home office will be built right into the rocky outcrop that surrounds it

Sylvan Rock will come with an impressive three car garage and an Aston Martin DBX is recommended as an excellent complement to the home, but you'll need to supply your own

Az ingatlan minden helységét áthatja a magávalragadó egyediség, ami a társalgó helységtől, a nappalikon át, a wellness részlegig végigkíséri a leendő tulajdonost és vendéeit. A felfrissülésről úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunvál és kezelőszobákkal gondoskodnak, míg a társalgást a különleges hangulatú borospince adja – már csak a megfelelő személyzetet kell kiválasztani hozzá.

Sylvan Rock's pool area will feature an outdoor kitchen for pool parties

Sylvan Rock's pool house/wellness spa will include a hot tub, sauna, and treatment rooms

Sylvan Rock will boast a large outdoor pool and terrace area

Sylvan Rock will feature a cosy lounge area with a bar and a custom wine cellar that references Aston Martin with a cross-hatched lattice design

A főház mellett több melléképületet is terveznek. Három vendégház lesz kiépítve a gondosan parkosított területen és egy háromszög alakú faház, függőágyakkal is helyet kap.

Sylvan Rock's three guest houses will be scattered among the home's rolling grounds

Sylvan Rock will feature a treehouse that's accessed by ladder and a net outside for stargazing, and there are hammocks below too

A képeket látva egy biztos, már első pillantásra bele lehet szeretni és ellenvetés nélkül kijelenthetjük, hogy ez egy olyan otthon lesz, ahol bármikor szívesen töltenénk az időt.