Sikeres az Aston Martin Edition helikopter

0
1760

Az ACH130 Aston Martin Edition helikopter nagy népszerűségnek örvend, amit már több sikeres szerződés megkötésével is jeleztek a légijárművek kedvelői felé. Észak- és Dél-Amerikban, Ázsiában és csendes-óceáni térségben az égbolt egyik leg jellegzetesebb látnivalójává vált  az év eleji bevezetése óta.

Airbus teams up with Aston Martin to launch the ACH130 Aston Martin Edition helicopter - Helicopters - Airbus

A januárban piacra dobott ACH130 Aston Martin Edition az ACH130 stílusos speciális változata – az Aston Martin által jegyzett számos belső és külső átalakítássa – azon a helikopteres utazást kedvelők számára, akik értékelik a repülés és a luxus sportautók vezetését.

Az első modellt Ázsia és a Csendes-óceán területén használják magán és VIP charter foglalásokra. A közelmúltban pedig Guatemalában egy ismeretlen VIP ügyfél szolgálatába állították a luxus helikoptert. Legutóbb pedig egy kanadai ügyfél rendelte meg.

Aston Martin and Airbus Corporate Helicopters | Aston Martin (USA)

Az Airbus Corporate Helicopters (ACH) és az Aston Martin tervezői több mint egy évig szorosan együttműködve megalkották a minőség és szolgáltatás kimagasló értékrendjét az egyediség, a szépség és a különleges formák mentén, új szintre emelve az esztétikát és a részletekre való szigorú figyelemet.

Frédéric Lemos, az ACH vezetője elmondta: „Örülünk azoknak a piaci reakciónak, amelyet erre a kiváló új helikopterre adtak. Ezek a megrendelések világszerte egyértelműen bizonyítják az Aston Martinnal folytatott együttműködésünk iránti izgatottságot.”