BAYVIEW – Luxus Mallorcán

0
1638
forrás: Signature Estate

Lluis Cuenca építészeti vizualizációja a Signature Estate csapattal való együttműködésben. Egy lenyűgöző projekt, magas színvonalú Avant-garde-dizájnnal és 180 fokos kilátással a Puerto Portals híres kikötőjére és a Palma-öbölre.

Bár az építés évéről még nincs információ azt tudni, hogy a telek mérete 1650 m2, a luxus ingatlan pedig 700 m2, melyben 5 hálószoba, 4 fürdő és 4 garázs található. A meghatározott irányár 12 millió euró.

Mallorca délnyugati partja kétségtelenül a sziget egyik legnépszerűbb és legvonzóbb része. Kiemelkedően fejlett régió, ahol biztosított a magas életminőség, ezért tökéletes helyet nyújt az egyedi építészeti megoldások kialakításához.

A sziget ezen részének fejlődése az évek során olyan exkluzivitással párosult, amely a Sierra de Tramuntana domboldalain található luxus villákat és apartmanokat kiemelten vonzóvá tette. A terület lélegzetelállító kilátást nyújt a Földközi-tengerre, a golfpályák (például a Santa Ponsa Golf) és a stílusos kikötők között. A Puerto Portals a Földközi-tenger legmodernebb kikötője.