Önfejlesztés és meditáció egy nagyszerű appal

0
491

Felgyorsult világunkban még nagyobb szükség van mentális fittségünkre. Az Omvana Meditációs applikáció segít ellazulni és felszabadítani érzékeinket. 

A képzési program célja az agy működésének lelassítása és mentális regenerálása. Ráadásul most egy éves előfizetéssel és 60 százalékos kedvezménnyel megvásárolható.

Ahogy arról a Forbes, vagy a The New York Times is beszámolt, ez a nagy teljesítményű alkalmazás más, mint a versenytársai. A világ legjobb személyiségfejlődést segítő oktatói segítettek az Omvana új képzési módszerének kialakításában. Segít fejleszteni a hatékonyságot, az összpontosítás készségét, miközben csökkenti a stressz mértékét és nyugodtabb éjszakákat biztosít a felhasználóknak.

2019-ben a Healthline-tól megkapta a legjobb meditációs app címet és a Google Play Áruházban is 4,8 csillagot ért el. Ezt a jó alapot fejlesztették tovább, hogy segítsenek a tudatosság új szintjére lépni és közben nyomon követhető legyen a haladás.

iOS és Android rendszeren egyaránt elérhető a meditációs alkalmazás. Hozzáférést biztosít olyan témákhoz, mint a magabiztosság, az önértékelés, a látás tisztasága, az erőnlét és az egészség, mindezek kiegészítve azokkal az eszközökkel és erőforrásokkal, amelyekre a mentális vándorlás során a továbbhaladás érdekében szükség van. Testreszabható a meditációs pálya és olyan gyakorlatot hozhattók létre amelyek igazodnak használójához.

Az applikáció használatának éves előfizetése 59 dollár, ami jelenleg mindössze 24,99 dollárért, csaknem 60 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg.