Legendás játék új külsővel

0
453

Eredeti sikertermékének újragondolásával akar robbantani az Atari. A Pong néven ismert legendás játék összezsugorított, hordozható mása, a Mini Pong Jr hamarosan érkezik.

The Atari Mini Pong Jr measures 30 cm (11.8 in) long and has a 7.2 in LCD screen

Az Atari Mini Pong Jr mérete nagyjából megegyezik egy tablettével vagy a Nintendo Switchével. Az előzetes specifikáció szerint a 30 centiméteres készülék 7,9-es LCD kijelzővel lesz elérhető. A két végén egy-egy az irányításra használt gomb található, melyekkel a digitális kijelzőn megjelenő lapkákat modzgathatjuk, hogy a labdát az ellenfél felé irányíthassuk. Az ellenfél lehet egy másik játékos, vagy maga a gép 10 nehézségi szinttel. Három újratölthető lítium akkumulátorral gondoskodnak a könyebb hordozhatóságról.

The Atari Mini Pong Jr has a knob at either end so two players can face off

Mindenképpen érdekes a vállalat azon próbálkozása, hogy egy típusú játékra építik a Mini Pong Jr-t, de biztosan leszenk olyan Pongheadek akiknek felkerül a karácsonyi kívánság listájára. De az is benne van a képben, hogy az Atari a népszerűsítés részeként használná fel, hiszen már a márka 80-as évek beli stílusát kölcsönözték okosórákhoz, otthoni eszközökhöz és mint arról korábban írtunk, egy szállodalánc is.

Bár a vállalat még nem határozta meg a Mini Pong Jr pontos forgalomba hozatalának dátumát és a kereskedelmi árát, de úgy tervezik, hogy még 2020-ban a fa alá kerülhessen a játék.