Futurisztikus hangszer kezdőknek és profiknak

0
178

A HapsBox egy futurisztikus hordozható zenei rendszer. Egy erőteljes, mobil eszköz, amely kezdők és a profik számára is vonzó lehet.

A mindössze 3,8 kilogrammos hordozható HapsBox, beépített Bluetooth hangszórókkal rendelkezik, akkumulátorról üzemel és a hangszerek széles választékát bocsátja a felhasználók rendelkezésére.

A HapsBox mögött álló zenészek, hangmérnökök és a zenei ipar szakértői több mint 160 hangszer emulációt és több mint 200 ütős ritmust és stílust készítettek, amelyet a könnyű használat és a kiváló minőségű hangteljesítmény jellemez.

The HapsBox is played using the illuminated "petals" on the upper surface

A belső lítium akkumulátorok biztosítják az energiát a hordozható lejátszáshoz és bár pontos információ nincs megadva a lejátszási idővel kapcsolatban, de az eszköz töltés közben is használható. A Bluetooth mellett a csatlakoztatható USB portok, 3,5 mm-es kiegészítő be- és kimeneti aljzatok, valamint fejhallgató-csatlakozó is.

The built-in speakers throw out 360-degree sound

A HapsBox-hoz egy társalkalmazás is jár, amely utánozza az eszköz elrendezését az érintőképernyőn miközben lehetővé teszi a gombok átrendezését és a beállítások módosítását, valamint a dalok betöltését, a kompozíciók megosztását és még sok egyéb funkciót.

Már több, mint 2000 felhasználóval tesztelték és ha minden rendben halad októberben megkezdődhet a termékek kiszállítása.