A Juventus új hivatalos webhelyet és mobilalkalmazást indít

0
822
(Minews ID)

A Serie A évekóta uralkodó bajnoka, a torinói Juventus örömmel mutatta be új digitális ökoszisztémáját, beleértve az új hivatalos weboldalt és az új mobilalkalmazást, amely a digitális innováció élvonalába repíti a klubot.

A Juventus kiemelt jelentőséggel kezeli digitális stratégiájának megújulását. Ez az első nagy lépés egy olyan felhasználói élmény fejlesztésében, amelyben a rajongók egy új, teljesen integrált ökoszisztéma részévé válhatnak. A klub célja, hogy zökkenőmentes elérést alakítson ki az összes digitális érintőpontban.

A klub vezetői fontosnak tartják, hogy a szurkolók számára egyedülálló és egyenletes felhasználói élményt biztosítsanak, mind a weboldalon, a mobilalkalmazáson, az újonnan kialakított online áruházon és a Juventus TV-n. A rajongóknak lehetőségük lesz bejelentkezni egy vadonatúj profiloldalra, ahol teljes hozzáférést kapnak a klubhoz fűződő kapcsolataikhoz. További fontos kiegészítés az új tagsági program és a jegykezelő platform, amely a következő hetekben lesz elérhető.

A weboldalt hangsúlyozott, merész új kialakítás jellemzi, melynek a fő célja a felhasználói élmény növelése. Mindezt dinamikus tartalommal – például videókkal és animációkkal – érték el. A rajongók könnyedén hozzáférhetnek kedvenc játékosaik, örökre szóló pillanatok vagy mérkőzésekkel kapcsolatos tartalmakhoz.

A feltűnő aszimmetrikus elrendezése csupán egy példa a mobilalkalmazás innovatív megoldásai közül. Szem előtt tartva a hosszú távú stratégiát, a rajongói mobil élmény egy mindig aktív klub applikációt is magába foglal, társként a felhasználók számára az új történetek felfedezéséhez. A hírektől, a statisztikákon át, a video streamingig a weboldalon szereplő összes tartalom elérhető lesz a mobilon is.

Ez a projekt az első lépés egy nagyobb digitális átalakulás útján. A weboldalon elérhető lesz egy intelligens órafigyelő alkalmazás, amely mérkőzés időpontokat, híreket, naptárat és táblázatokat tartalmaz a bajnokságról. A személyre szabhatóság az új digitális tulajdonságok egyik legfontosabb jellemzője, ezzel biztosítsák az egyedi, érdeklődés szerinti tartalmak elérését.