A CHIRON a leggyorsabb, leghatékonyabb és legexkluzívabb szuper sportkocsi a Bugatti történetében. A kifinomult dizájn, az innovatív technológia, az ikonikus, teljesítményorientált, egyedülálló művészeti forma teszi igazi technikai mesterművé.

A Bugatti képessége a kiemelkedő művészek és mérnökök családjának köszönheti, akik mindig arra törekednek, hogy egy a legjobbat kínálja. A CHIRON a történelem és a leginnovatívabb technológiák kombinációja. Az eredmény a tartós érték egyedülálló létrehozása, amelyhez lélegzetelállító autóipari teljesítmény párosul.

Ha teljesítmény szempontjából figyeljük a hiperautók világát, akkor láthatjuk, hogy a Bugatti Chiron a hierarchia tetején helyezkedik el. A gyorsulása szinte hihetetlen, melyet a W16-os 8 literes, 1180 lóerős turbó motor eredményez.  Végsebessége eléri a 420 km/órát és 2,5 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órás sebességre.

A Chiron rendelkezik mindennel, ami ma a csúcstechnológiát jelenti. Alumínium és szénszálas szerkezet alkotja. A teljesen adaptív alváz optimalizálja a menetmagasságot, az aerodinamikát, a kormányzást és a csillapítást.