Zero SR/F – Egy igazi elektromos streetfighter

0
667

A Zero, az elektromos motorkerékpár kategória meghatározó márkája bemutatta leginnovatívabb és legerősebb modelljét, az SR/F-et. A Zero új utcai harcosa kiemelkedő teljesítményt nyújt, kombinálva a vezérlés és az intelligens kapcsolat egyedülálló ötvözetét. Az SR/F a Zero forradalmi új operációs rendszere a Cypher III, amely a márka 13 éves ipari tudásán és hajtómű fejlesztésén alapul.

Az SR/F könnyedén képes leadni nagy teljesítményt. Hihetetlen 190 Nm nyomatékot leadására képes, melyet a Zero új ZF75-10 motorja és a ZF14.4 lítium-ion akkumulátora tesz lehetővé. A motor élettartamért a kompakt léghűtéses hajtómű működteti miközben csökkenti a rutin karbantartást is. Egyszeri töltéssel mintegy 320 km megtételére képes.

Zero SR/F - Zero Motorcycles - Electric Motorcycles News

Az SR/F az új szintre emeli az újratöltés fogalmát, mivel távolról vezérelhetőek a töltési paramétereket, beleértve a célzott feltöltési szinteket, a feltöltési állapot jelentést (SoC), a töltési idő ütemezését és a töltéskövetést. Ezek az értesítések lehetővé teszik az a teljes töltési kontroll fenntartását a ”lovasok” számára.

Az információk szerint a prémium modell 6 kW-os Rapid töltővel, légcsatornával, fűtött fogantyúkkal 19,990 fontba (körülbelül 7 millió forint), a standard modell 3 kW-os gyors töltővel 17,990 fontba ( valamivel több mint 6,5 millió forint) áron kerül a piacra.

Forrás: electricmotorcycles.news