Valós idejű információk a KKV-k számára

0
157
forrás: CIO.com

Szerezzen valós idejű információkat a KKV-k számára készült analitikai és jelentéskészítő szoftverrel!

Nyújtson egész csapatának intelligenciavezérelt információkat. A fő mérőszámok nyomon követésével és a vállalkozás folyamatainak átlátható és valós idejű áttekintésével naprakészen tervezhet és szükség szerint pillantok alatt alkalmazkodhat a megváltozott körülményekhez.

KKV-k által üzleti intelligenciához, prediktív elemzésekhez és vállalati teljesítménykezeléshez használt SAP szoftverek képernyőfelvételei

Üzleti intelligencia

Az SAP üzleti intelligencia szoftver segítségével a kis- és középvállalkozások búcsút mondhatnak a találgatásoknak, nyomon követhetik a fő mutatókat és értékes ismereteket szerezhetnek az ügyfelek viselkedéséről.


SAP Lumira
Készítsen kiváló, interaktív térképeket, diagramokat és infografikákat az adatvizualizációs szoftverrel, amely lehetővé teszi az adatok Excelből vagy más forrásokból való importálását, intuitív irányítópultok használatával vizuális BI elemzések elvégzését, és az adatok és információk biztonságos megosztását.
Az adatok képi megjelenítésére használt SAP Lumira szoftver képernyőfelvétele

SAP Crystal Reports

Tegye egyszerűvé a jelentések tervezői és az üzleti felhasználók számára a magas szinten formázott, interaktív jelentések készítését – szinte bármely adatforrásból származó adatok felhasználásával.
Képernyőfelvétel arról, amint egy KKV felhasználó az SAP Crystal Reports szoftvert formázott, interaktív jelentések létrehozására használja

SAP BusinessObjects Business Intelligence

A KKV üzleti felhasználóknak biztosítson hozzáférést a döntésre kész információelemzésekhez bárhol, bármikor! A rugalmas, skálázható, önkiszolgáló üzleti intelligencia egyszerűvé teszi a kis- és középvállalkozások felhasználóinak az információk valós időben történő felfedezését és megosztását.
Képernyőfelvétel az SAP BusinessObjects Business Intelligence-ről, amint azt egy KKV üzleti információk szerzésére használja
Forrás: SAP