Még sokat kell várnunk a PS5-re?

0
612
forrás: Sony

Most, hogy a PS4 hivatalosan is életciklusa végén jár (az információ közvetlenül a Sony-tól származik), tekintetünket a képernyőről a gyártó felé fordítjuk, várva a Sony PlayStation 5 kiadásával kapcsolatos híreket.

A Sony jelenleg szigorúan tartja a PS5-re vonatkozó konkrét terveket, de reményeink szerint az elkövetkező hónapokban több információ derül ki a konzollal kapcsolatban. A Sony elnök, Kenichiro Yoshida, a Financial Times-nak adott interjújában megerősítette, hogy a vállalat jelenleg is a következő generációs konzolon dolgozik.

Bár az Ace Securities azt állította, hogy a PS5 2019 karácsonya előtt – az Xbox Two-nál korábban – kiadásra kerül, a Sony vezérigazgatója, John Kodera elmondása szerint a következő játékkonzol csak 2021-ben lesz elérhető.

Annak ellenére, hogy nincs a kezünkben pontos információ PS5-ről, az a szóbeszéd járja, hogy kompatibilis lesz a korábbi modellekkel, ezért akár a 90-es évek játékait is újra élvezhetjük.

Ha még több információt szeretnétek kapni a a PlayStation 5-ről, iratkozzatok fel a digitalisan.hu hírlevelére és kövessétek a nyomon a konzol érkezésével kapcsolatos híreket!