Még mindig népszerű a Tekken 7

0
3706

2017-ben jelent meg a verekedős játékok úttörőjének számító Tekken sorozat következő része. A Tekken 7 ár az indulástól nagy népszerűségnek örvend, de a legnagyobb eredmény az, hogy sikeresen tartotta meg a lendületét és továbbra is kiemelkedő eladási eredményeket produkál.  A Tekken 7 a Bandai Namco számára magas értéket képvisel, hiszen jelenleg 3 millió példánynál áll az eladási mutató.

A Bandai Namco igazgatója, Katsuhiro Harada elmondta, hogy 2019-ben is szeretnének kiemelkedően teljesíteni, de nem akarnak ”vakon lövöldözni”, ezért megvizsgálják a lehetőségeket a további sikeres fejlesztések kidolgozásához.

A játék készítői a héten tesznek elérhető további két karaktert a Tekken 7 Season Pass 2 keretében: Julia és Negan (The Walking Dead). Mindketten február 28-án érkeznek egy új frissítés mellett.

A Tekken 7-be már korábban is sikeres újításokat vezettek be, ami látványosabbá és izgalmasabbá tette a játékot. Az új funkció a Rage rendszer volt, melynek köszönhetően halálközeli állapotból is változtathattunk a meccs állásán. Mikor az életerő egy adott szint alá csökken és vörösen villog Rage módba léphetünk. Ekkor nagyobb mértékben sebezhetjük meg az ellenfelet és alkalmazhatjuk a látványos Rage Art és Rage Drive mozdulatsorokat. Előbbi elnyeli a sebzést, utóbbi pedig egy kombót takar.

Azoknak, akik még nem próbálták a játékot itt egy kis ízelítő. Jó szórakozást!