Partneri kapcsolatra lépett a McLaren és a Huami

0
430

A McLaren partnerséget kötött a Kaliforniában működő, hordozható technológiával foglalkozó Huami vállalattal.

Duncan Bradley, a McLaren Applied Technologies egészségügyi egységének üzleti igazgatója kommentálta az üzletet: „Ez egy rendkívül izgalmas bejelentés a McLaren Applied Technologies számára. A McLaren Applied Technologies részvétele a McLaren Shadow Projectben kulcsfontosságú, mivel ez különbözteti meg versenyzőink felkészültségét vetélytársaiktól a versenyautós e-sport területén. A Huami globális vezető szerepet tölt be a hordozható technológiák területén, és várjuk a lehetőséget, hogy a hosszú távú műszaki partnerség részeként közös termékeket fejlesszünk ki. A Huami-val egy megbízható partner került a fedélzetre, aki segít megtalálni a győztesünket.”

A McLaren Shadow Project egy olyan verseny, melynek győztes csatlakozik a McLaren csapatához és versenyezhet a Formula 1 e-sports sorozatban. A döntők négy nap alatt zajlanak mind a valós, mind a szimulált versenyeken, valamint a humán teljesítményteszteken, amelyek mind a legjobb versenyző megtalálásának a tényezői. A Huami termékeit a programban az emberi teljesítmény mérésére használják.

Tommy Tang, a Huami alelnöke is beszélt a létrejött kapcsolatról: „Partnerségünk részeként megtiszteltetés számunkra, hogy segíthetünk meghatározni a McLaren Shadow Project bajnokát, a hordozható prémium termékekkel gyűjtött biometrikus adatok elemzése alapján. Fontos, hogy várakozással tekintünk az intelligens technológia hordható termékeinek közös fejlesztésére, amelyek mobil alkalmazásokkal működnek, hogy a felhasználók számára átfogó képet adjanak a biometrikus és tevékenységi adatokról. Együttesen új mércét állíthatunk fel a számszerűsíthető és végrehajtható emberi teljesítőképesség meghatározásával.”

A McLaren Shadow Project egy szigorú tesztelési folyamat, amely elméletileg megtalálja a legjobb személyt a munkához. A McLaren humán teljesítménytesztjei új szempontot adnak az e-sport eszközök fejlesztéséhez. Érdekes lesz látni, hogyan segít a partnerség a jövőben a versenyek szempontjából.

Forrás: esportinsider.com