Álomszerű évet zárt a hazai Peak Financial Services

0
358

A Suppan Márton nevével fémjelzett Peak Financial Services-t nem igazán kell bemutatni, ha hazánk vagy a régió fintech szereplői kerülnek górcső alá. A Peak nem titkolt vágya, hogy egy olyan, teljes körű digitális banki szolgáltatás portfóliót hozzon létre, mely egyedülálló mind a B2B, mind pedig a lakossági ügyfelek számára. Az idei évértékelőjükből ítélve pedig minden esély megvan arra, hogy elérjék a kitűzött célokat.

A Mastercard prepaid programjairól híres Peaknél minden ok megvan az örömre, hiszen idén hét, teljesen új Whitelabel programot indítottak útnak és öt, már engedélyeztett kártyaprogram pedig 2019-ben debütál. A fintech cég nemzetközi terjeszkedése páratlan: jelenleg 5 kontinens 88 országában rendelkezik ügyfelekkel és 2018-ban több mint 20.000 kártyát bocsátott ki.

A Peak szolgáltatási köre is bővült, ez azonban nem is csoda, hiszen egy új fejlesztői divízióval és kilenc új kollégával erősítettek idén. A Peak Wallet mobilalkamazás megkapta 2.0-ás verzióját, mely alkalmazáson belüli, külső bankkártyával történő feltöltést is lehetővé tesz.

A fintech cég legnagyobb büszkeségei közé emellett az idén bevezetett, a banki beutalást leegyszerűsítő virtuális IBAN megoldása, valamint a régió első, set-up díj nélküli, Prometheus névre keresztelt Whitelabel Pilot szolgáltatása, mely kifejezetten pénzügyi szolgáltatók számára ajánlott.

Ezúton is kívánjuk, hogy 2019 még ennél is pörgősebb és sikeresebb legyen a cég számára, hiszen ezzel a hazai fintech piac is profitálhat.

Forrás: Fintech világa