ROLLS-ROYCE VISION NEXT 100

0
246

A Rolls-Royce meghatározza a luxus mobilitás jövőjét.

A Vision Next 100 (kódneve 103EX) érdekes és esztétikusan dinamikus látványt nyújt a luxus mobilitás jövőjéről. Egy teljesen személyes, könnyed és autonóm Rolls-Royce élmény, amelyet egyedi és különleges designba csomagolnak az utasok számára.

A vízió létrehozásakor, Giles Taylor igazgató által vezetett Rolls-Royce Motor Cars tervezőcsapata feltette magának a kérdést: „Hogyan tudjuk átdolgozni a luxust a következő 100 évre?” – megállapították, hogy további két kérdésre kell megtalálni a helyes választ: „Mit vár a Rolls-Royce tulajdonos a márkától az elkövetkező évtizedekben?” és „Hogyan feleljenek meg ezeknek az elvárásoknak?”. Ezek a kérdések lehetővé tették a csapat számára, hogy megálmodhassák a Rolls-Royce jövőképét.

A Rolls-Royce a jövőben is alaposan tanulmányozza a pártolók valószínű vágyait és motivációit. Tudatában vannak a ténynek, hogy az igazi luxus mélyen személyes, és a cég múltjának és jelenének jellemzői kulcsfontosságúak a jövőre nézve. A tervezők ezért megalkották az alapelveket, amelyek nemcsak az elegáns megoldásokat, de a luxus mobilitás jövőjét is definiálják.