Az Intel és az ESL 100 millió dolláros partner megállapodást írt alá

0
156

Az Intel és az ESL e-sport vállalat bejelentette hároméves, 100 millió dolláros márka partnerségét, melynek célja az e-sportok jövőképének kialakítása.

A cégek szerint ez a legnagyobb márka- és technológiai partnerség az e-sport történetében. Úgy számolnak, hogy a pénzeket az e-sport eseményekbe fektetik, kezdve az Intel Extreme Masters 14-es szezon kezdetétől 2019-ben. Továbbá a beruházás kiterjed az ESL live hálózatára is.

„Az ESL és az Intel közel két évtizede dolgozik egymás mellett az e-sport növekedésén” – nyilatkozta az ESL alapítója és vezérigazgatója, Ralf Reichert. „Az iparág számos alapkövét építettük együtt, és sok játékosnak segítettünk sportlegendává válni. Az Intellel való hosszú távú partnerség globálisan is több lehetőséget kínál számunkra.”

„Ez a partnerség előmozdítja az e-sportok gyors fejlődését, és az Intel elkötelezett amellett, hogy az új korszakban olyan technológiai megoldásokat vezessen be, amelyek előtérba helyezik a játékos közösségeket és a rajongókat” – mondta az Intel játék, e-sport és VR alelnöke, John Bonini.

Forrás: DOT ESPORT